O nama

 

Veterinarstvo je već 15 godina kvalitetom svojih proizvoda u službi proizvođača i uzgajivača životinja. Stručni tim u saradnji sa veterinarskim fakultetom, institutom i drugim uzdanicama stočarske proizvodnje svakodnevno je na usluzi svim stočarima i ljubiteljima životinja.

Želja da sa što manje lečenja dobijemo zdravije i kvalitetnije životinje je ispunila zahteve klijenata. Danas nijedan veterinar, stočar ili uzgajivač ne može bez proizvoda Veterinarstva da uspešno ispuni zahteve zdravog zapata.

Naš moto KVALITET proizvoda + PREVENTIVA, je omogućio stočarima da smanje troškove uzgoja i držanja životinja.

Naši proizvodi sprečavaju infekciju preko vode i hrane, a antibiotici uspešno rešavaju svaki drugi prodor uzročnika oboljenja i to već za 24 sata.

Veterinarstvo sve vreme ulaže u razvoj kako proizvoda tako i opreme i objekata te je danas jedan od vodećih proizvođača sa jasnim ciljem:

KVALITET + PREVENTIVA + LEK = ZDRAV VEK.

Nova linija za proizvodnju premiksa je omogućila potrošačima da dobiju kvalitetan, efikasan, po SVETSKIM standardima, uvek svež, jeftin, nezamenljiv premiks za uzgoj i preventivu svih životinja.

Već godinama uzgajivači koriste VETAZOL, VETACIKLIN, VETAFAH, VETAMETILJ, VETADRON, VETASTREP i ostale proizvode Veterinarstva uvereni u njihovu efikasnost u lečenju  životinja.

Zadovoljstvo proizvodima Veterinarstva koje pokazuju uzgajivači životinja, veterinari, poljoprivrednici i ostali saradnici širom Srbije čine moralni podstrek direktoru Arsenijević Vojislavu da usavršava proizvode, stvara nove i širi proizvodnju sa sloganom:

 

ZA ZDRAV VEK VETA – LEK

 

 

 HOME      O NAMA    KONTAKTI